BACKSTAGER

About

Hej,

Välkommen till backstager.se, en webshop med nödvändigheter för kreativa professionella hårstylister & kreatörer inom fashion och hårstyling.

Jag har min bas i Paris där jag arbetar som hårstylist sedan några år tillbaka. Mina jobb syns i internationellt och nationellt kända magasin och en hittar mig backstage under modeveckorna runt om i Europa, där jag ingår i flera av de team som gör visningar för de största modehusen.

Genom att vara en backstager fick jag tillgång till fantastiska nödvändigheter, stiftade bekantskap med nya verktyg och blev beroende av bland annat YS PARK & Nishida. Produkter, verktyg och nålar som jag aldrig sett förut eller haft svårt att få tag på. Klart Skandinavien skall ha tillgång till detta också!

Backstager.se har noga utvalda produkter och artiklar som är självklara must-haves, alltså endast det som helt enkelt är bäst för att uppnå perfekt resultat backstage, det en professionell hårstylist inte kan leva utan!

Shoppen är under ständig utveckling och backstager håller hela tiden ögon och öron öppna för spännande nyheter, kolla till sidan med jämna mellanrum för att hålla Dig uppdaterad, följ med på Instagram: Backstager.se & Gilla Backstager på Facebook.

-och om det är något Ni saknar eller skulle önska av Backstager.se, tveka inte på att höra av Er! 


Tack så mycket & ha en härlig stund i shoppen!

//Josefin Gligic 

(om ni är intresserade av att se mina jobb; Portfolio)